Stevent voor het boeken en begeleiden van al uw artiesten!

Het boeken van een artiest, gastspreker of kinderact,… er komt soms meer bij kijken dan u denkt. U heeft wellicht een idee over wie u wilt inzetten tijdens uw evenement. En waarvoor. Maar is die betreffende artiest beschikbaar? Laat hij zich boeken voor hetgeen u voor hem in gedachten heeft? En aan welke voorwaarden moet er voldaan worden, alvorens u de artiest daadwerkelijk welkom mag heten? Eenvoudige vragen met soms niet zo’n eenvoudig antwoord. Daarom helpen we u artiestenbureau graag.

U maakt keuzes, wij voeren ze uit

STEVENT | boekingskantoor staat voor u klaar bij de bemiddeling van artiesten, gastsprekers en kinderacts voor uw evenement. Maar ook presentatoren, DJ’s, cabaretiers en andere persoonlijkheden kunnen geboekt worden. Of het evenement nu op eigen locatie of elders plaatsvindt, wij zorgen gewoon voor entertainment daar waar u wenst. Tevens kunnen we voor de audiovisuele middelen zorgen die nodig zijn ter ondersteuning van de artiesten of sprekers. Daarvoor zetten we graag STEVENT | geluids-, licht- en videotechniek in.

Algemene en persoonlijke voorwaarden bij het boeken van artiesten

Vaak realiseren opdrachtgevers zich niet dat er bij het boeken van artiesten aan voorwaarden voldaan moet worden. Hoe klein het evenement ook is. Elk impresariaat hanteert deze. Elke artiest heeft zo zijn eigen wensen van parkeerplaats(en) tot drankjes. Maar ook wat er in zijn kleedkamer verder aanwezig dient te zijn, hoe laat hij arriveert en vertrekt en of hij wel of geen cd’s ter plekke wilt verkopen en/of signeren. Wij zijn op de hoogte van de mogelijke eisen en zullen ze met u bespreken. U bent verzekerd van een goede coördinator op dat gebied.

Met STEVENT | boekingskantoor neemt u een professioneel artiestenbureau in de arm die voor u artiesten, gastsprekers en kinderacts boekt en begeleidt uit verschillende categorieën:

Stevent voor het boeken van uw DJ of drive-in show

U wilt een DJ boeken. Voor een prettige, afwisselende achtergrondmuziek tijdens een borrel? Of wilt u de medewerkers op een personeelsfeest uit hun dak laten gaan op muziek uit de jaren ‘80? Het kan natuurlijk ook zomaar zijn dat u uw activiteitenprogramma gewoon wat wilt afwisselen met muziek. Een DJ werkt dan prima. U kunt ook bij ons een drive-in show boeken. ‘Mmm,… wat is het verschil?’ horen wij u denken….

Een ruime keuze voor het boeken van een DJ of drive-in show

STEVENT | boekingskantoor heeft een ruime keuze aan DJ’s en drive-in shows. Van enthousiaste allround entertainers met een vlotte presentatie zoals DJ Jerome tot de wandelende encyclopedie van de muzikale jaren ’90 in de persoon van de alom bekende Gerard Ekdom. DJ’s nemen alleen hun ‘platenkist’ mee. U dient in dat geval zelf te zorgen voor geluid- en eventuele lichttechniek of laat dat over aan STEVENT | geluids-, licht- en videotechniek. Een drive-in show zoals de aanstekelijke Bolle Jan Show of de eerste échte Nederlandse drive-in show met sterren-DJ’s Radio Veronica Drive-in Show, nemen hun apparatuur allemaal zelf mee naar uw evenement.

Een goede DJ zorgt voor een passende sfeer

Of het nu gaat om een loungeachtig achtergrondmuziekje of dat de avond draait om die bekende DJ of die spraakmakende drive-in show, beiden zijn uitermate geschikt voor verschillende evenementen. Belangrijk is dat hij weet welke sfeer gewenst is en dat hij feeling heeft/krijgt met uw gasten. Uzelf speelt daarin een belangrijke rol. Hoe schat u uw gasten in? Van welke muziekstijl houden zij? En welke sfeer streeft u überhaupt zelf na. STEVENT | boekingskantoor gaat graag voor u op zoek naar de perfecte DJ achter de knoppen en zorgt voor de juiste afstemming met hem.

Een DJ uitzoeken en boeken? Ga dan naar de artiestengalerij van STEVENT | boekingskantoor.

Stevent voor het boeken van uw gastspreker of dagvoorzitter

U organiseert een congres en wilt een gastspreker boeken, of een dagvoorzitter voor een spraakmakend debat tijdens uw seminar. Iemand die uw gasten kan inspireren en informeren. Iemand die bevlogen kan vertellen, creatief inspeelt op vragen (uit het publiek) en een juiste timing heeft in speeches, lezingen en conversaties. Kortom, iemand die uw thema tot leven kan brengen bij zijn publiek, úw gasten!

Elke gastspreker en dagvoorzitter heeft zijn eigen kwaliteiten

STEVENT | boekingskantoor heeft een aantal specifieke taal- en presentatietalenten in zijn artiestengalerij. Een spreker of dagvoorzitter krijgt in zijn optreden vaak te maken met een bepaald onderwerp of thema. Dus zijn kennis en expertise spelen een cruciale rol in uw keuze. Het thema ligt vaak dicht bij hemzelf, wil hij met bevlogenheid en geloofwaardigheid zijn rol op uw bedrijfsevenement kunnen vervullen.

Een uitmuntende spreker is niet per definitie een bekende Nederlander

Wat te denken van het wonderlijke verhaal 'Van Reclameman tot Cabaretier' van Richard Kemper, de helft van het bekende cabaret duo Veldhuis & Kemper. Uit het leven gegrepen en verdienstelijk toepasbaar bij het trekken van parallellen met van alles en nog wat. Zoekt u het meer in de hoek van leiderschap, teamwork en communicatie, dan is kapitein Marco Kroon uw man. Omdat een goed inhoudelijk verhaal niet per definitie van een bekende Nederlander komt, bemiddelt STEVENT | boekingskantoor ook in goede en betaalbare sprekers en dagvoorzitters uit verschillende regio’s.

Een goede briefing is onontbeerlijk

Omdat het zo een inhoudelijke taak is die de gastspreker of gespreksleider heeft, is een goede briefing erg belangrijk. In veel gevallen vindt de briefing plaats met het betreffende management. Ook kan het voorkomen dat u als opdrachtgever rechtstreeks met de spreker aan tafel zit om alles door te nemen.

En wilt u er zeker van zijn dat zij goed te horen en te zien zijn tot achter in de zaal? Klop dan ook even aan bij STEVENT | geluids-, licht- en videotechniek voor de juiste techniek.

Een gastspreker of dagvoorzitter uitzoeken en boeken? Ga dan naar de artiestengalerij van STEVENT | boekingskantoor.

Stevent voor het boeken van uw presentator of presentatrice

U wilt een presentator of presentatrice boeken, want u heeft een gloednieuw product dat u wilt onthullen ten overstaan van een (groot) publiek. U wilt uw congres met een afwisselend programma in goede banen laten leiden. Of een publiek evenement dat veel bezoekers moet trekken. Een (bekende) presentator of presentatrice is dit op het lijf geschreven. Met een gevoel voor timing, theater, interactie én een neus voor improvisatie kan hij of zij uw evenement tot ongekende hoogte brengen. En dat zónder podiumvrees!

Een presentator boeken voor uw evenement vraagt maatwerk

Hoewel representatie voor een presentator als een rode draad door elk evenement loopt, is toch geen enkel evenement hetzelfde. Een benefietgala vraagt een andere werkwijze dan een kinderfestival. Het doel en het thema, de doelgroep, het programma en de tijdsduur vragen maatwerk. Zodoende zijn prijsindicaties voor het boeken van een presentator en presentatrice ook altijd op aanvraag bij STEVENT | boekingskantoor.

Welke presentator wilt u vastleggen?

Zoekt u een allround presentatrice voor uw productpresentatie, benefietgala of ander bedrijfsfeest? Dan klopt STEVENT | boekingskantoor graag voor u aan bij Irene Moors (bekend van onder andere Telekids én natuurlijk ‘Life & Cooking’ en De Carlo & Irene Show). Of liever een presentator voor een muzikale setting? Dan isMichiel Veenstra van 3FM uw man. Maar ookRobert Ten Brink en Angela Groothuizen worden vaak vastgelegd als presentator van de meest uiteenlopende evenementen. En wilt u er zeker van zijn dat zij goed te horen en te zien zijn tot achter in de zaal? Klop dan ook even aan bij STEVENT | geluids-, licht- en videotechniek voor de juiste techniek.

Een goede briefing is onontbeerlijk

Omdat het zo een inhoudelijke taak is die uw presentator heeft, is een goede briefing erg belangrijk. In veel gevallen vindt de briefing plaats met het management van de presentator. Ook kan het voorkomen dat u als opdrachtgever rechtstreeks met de presentator aan tafel zit. Onder andere afhankelijk van de eisen die het management stelt, krijgt dit verder invulling.

Een presentator of presentatrice uitzoeken en boeken? Ga dan naar de artiestengalerij van STEVENT | boekingskantoor.

Stevent voor het boeken van uw live band

U bent op zoek naar een popband of orkest voor een openbaar evenement, uw personeelsfeest of swingende afterparty van uw bedrijfsevenement. U wilt gezelligheid en een hoog swinggehalte in het kwadraat waarbij uw gasten helemaal los gaan op de dansvloer. Bij Stevent heeft u een ruime keuze uit diverse genres waaronder pop, Hollandse hits, soul, schlager en disco classics. Muziek uit de jaren ’70, ’80, ’90 en het tweede millennium is goed vertegenwoordigd.

Een live of coverband boeken, klein of groot, bemind of bekend

In de artiestengalerij van STEVENT | boekingskantoor vindt u kleine en grote bands, popbands en symfonische orkesten, beroemd en minder bekend. Het aantal bandleden, de bekendheid, het benodigde instrumentarium en de techniek bepalen de prijsindicatie. Met de Edwin Evers Band die alles speelt vanaf de jaren ’70 tot nu lijkt de sky the limit! Ook voor kleinere budgetten gaat het dak eraf met een steengoede coverband zoals Proost.

Laat uw gasten bepalen welke liedjes er gespeeld worden

Uw bedrijfsfeest kan niet meer stuk als uw gasten de meest uiteenlopende verzoeknummers kunnen aanvragen! Huur het bekende Crazy Piano’s on tour in of boek de interactieve show 3.0 met Piano & Co, een driekoppige band bestaande uit een uitdagende en zingende pianist, een energieke drummer en een razendsnelle gitarist. Is het tijd voor een rock-, disco- of dancebattle op de dansvloer? Dan boek je The Battle met zang, piano, drums, saxofoon én een dj.

Bijzonder orkest of band boeken

Geen idee waar u naar moet zoeken? De mogelijkheden lijken soms onuitputtelijk. STEVENT | boekingskantoor denkt met u mee. We attenderen u graag op een paar unieke pareltjes. Zo haalt u met de Tilburgse slagwerkgroep Medicamento gegarandeerd een superswingende openingsact, afterparty of opzwepende productpresentatie in huis. En het swingend symfonisch New Amsterdam Orchestra kunt u nagenoeg alle topartiesten live laten begeleiden. Ook mooi meegenomen: het is inzetbaar van intiem combo-orkest tot een 65-koppig orkest mét gospelkoor.

Als kers op de bekende slagroomtaart, kan STEVENT | geluids-, licht- en videotechniek zorgen voor een knallende geluids- en lichtshow.

Een live band uitzoeken en boeken? Ga dan naar de artiestengalerij van STEVENT | boekingskantoor.

Stevent voor het boeken van uw zanger of zangeres

Geef uw bedrijfsfeest meer allure. Trek meer publiek naar uw publiek evenement. Boek een zanger of zangeres en verras uw gasten met een aansprekende naam in de line-up. Artiesten, de een gespecialiseerd in een bepaald genre, de ander breed inzetbaar dankzij de vele ervaringen op diverse (inter)nationale podia. De verscheidenheid aan zangers en zangeressen is groot bij STEVENT | boekingskantoor.

Een zanger of zangeres boeken en dan?

De meeste artiesten treden op met behulp van een tape. Dat betekent dat er geen live band meekomt. De solisten nemen hun cd mee en desnoods nog een eigen microfoon en/of instrument. U zorgt dan voor het gewenste podium, het licht en de techniek. Geen idee hoe u dat moet aanpakken? Met STEVENT | geluids-, licht- en videotechniek ondersteunen we u daar graag in.

Een zanger of zangeres boeken voor elk publiek

De naam van de artiest is al voldoende voor een schare fans om te komen en uit haar dak te gaan. Of het nu gaat om een ‘oude rot’ in het vak of om een onlangs uitgeroepen winnaar bij een (nationale) talentenjacht, voor elke zanger is er publiek. STEVENT | boekingskantoor boekt graag voor u Nederlands meest bekende rapper Ali B die zijn talent ontdekte dankzij Osdorp Posse. Ook Maan, winnares van The Voice of Holland 2016 met haar unieke stem kan geboekt worden bij ons.

Zangers en zangeressen voor stijlvolle gelegenheden

Prachtig voor buitenevenementen, gala’s en besloten bedrijfsevenementen zijn de 3Baritons. Een unieke combinatie van Nederlands populairste klassieke zangers: Ernst Daniel Smid, Henk Poort en Marco Bakker. Zij staan voor vakmanschap, stijl en klassieke - maar ook vaak feestelijke – melodieën. Van een heel ander kaliber is de onovertroffen veelzijdige en doorgewinterde Edsilia Rombley. De grootheid in soul, R&B, jazz, pop, up tempo, slow en meer. Zij levert met flair een bijzondere bijdrage aan uw chique diner dansant.

Dus, laat STEVENT | boekingskantoor maar weten naar wie u op zoek bent en we gaan erachteraan. Geen idee wie u wilt boeken? Geen probleem. We dragen graag de beste ideeën aan. Uw evenement kan bijna beginnen!

Een zanger of zangeres uitzoeken en boeken? Ga dan naar de artiestengalerij van STEVENT | boekingskantoor.

Stevent voor het boeken van uw kinderact

Uw nieuwe speelgoedwinkel is bijna ingericht. Uw kinderdagverblijf houdt een open dag. Het kinderfestival staat in de steigers. Of uw (basis)school bestaat 25 jaar. Het vraagt allemaal om een feest, met de kleinste gasten in de hoofdrol! Speciaal voor deze gelegenheid legt u uw jonge gasten (en hun ouders) graag in de watten. U wilt een kinderact boeken en nog wat ander kinderentertainment organiseren. Dan kunnen wij van STEVENT | boekingskantoor u daar prima mee helpen.

Kinderacts voor een ontmoet & begroet en meer…

Wie wordt er tegenwoordig niet groot met de vrolijke figuren van het Belgische televisie- en entertainmentimperium Studio 100. Complete pretparken worden ingericht volgens de concepten van deze grote tv- en filmproducent, muziekgroepjes worden opgericht. Veel van deze olijke figuren zijn te boeken volgens een meet & greet concept. Ze kunnen lintjes doorknippen, zingen en dansen. Ook delen ze graag handtekeningen uit, gaan op de foto met hun kleine vrienden of nemen hen mee op avontuur. STEVENT | boekingskantoor maakt u graag een tariefvoorstel op maat.

Favoriete striphelden en tv-figuren boeken voor uw kinderevenement

De allerkleinste kindjes gaan springen, klappen en dansen bij het zien van de grappigste clown van de wereld. Bumba is hun allergrootste vriend. Is uw publiek iets ouder, worden ze razend enthousiast bij het zien van KabouterPlop en zijn gezellige vrienden. Stoere jongens maken vervolgens de overstap naar Piet Piraat en zijn opmerkelijke bemanning van de Scheve Schuit, of naar Rox, de Belgische junior variant op ‘Knight Rider’. Mega Mindy, de heldin in het roze en K3 met hun aanstekelijke repertoire waaronder ‘Alle kleuren’, ‘De drie biggetjes’ en ‘Tele-Romeo’, zijn favoriet onder de meiden. Kinderen blij. Papa’s en mama’s verrukt. U tevreden!

En dan nog even wat sfeer creëren!

Een kinderfeest vraagt ook om een feestelijke aankleding, een gezellige sfeer en leuke activiteiten waar kinderen zich mee kunnen vermaken. Zoekt u nog uitbreiding van uw programma met een grappige clown, een kinderdisco, een springkussen, feestelijke hapjes en kinderbubbels, workshops, een ballonnenkunstenaar, een ballonnenwedstrijd of iets anders? STEVENT | full service evenementenbureau denkt graag met u mee en organiseert uw kinderentertainment in een handomdraai voor u.

Een kinderact uitzoeken en boeken? Ga dan naar de artiestengalerij van STEVENT | boekingskantoor.